New Site Upgrade and Look Feedback Thread - Page 37 - Forums at Modded Mustangs
 154Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #721 of 725 Old June 9th, 2016, 11:14 AM
Why?...becasue I Said SO!
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,101
   
Garage
iTrader: 0 reviews
Now working on my end either, but want to confirm we are seeing the same issue before I report to tech.

I'm using the Enhanced Mobile View, and when I try to use the search it gives me 0 results no matter what I search, or just sits there doing nothing. Same for you?

Exiting the EMV into the standard view the search seems to work.

Kevin
AG Jeff likes this.

Test Signature
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #722 of 725 Old June 9th, 2016, 11:22 AM
MM Fanatic
 
07gtS197's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Naples, Fl
Posts: 4,061
Blog Entries: 3
   
iTrader: 5 reviews
Exactly my issue, everything will show 0 results.

Another issue Ive noticed recently, although Im not sure if its the site or my phone, I will try to load a page, new posts for example, the screen will go wait and say loading but will time out I guess after maybe 30 or so seconds and will go back to the previous page.
AG Jeff likes this.
07gtS197 is offline  
post #723 of 725 Old June 10th, 2016, 11:33 AM
Why?...becasue I Said SO!
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,101
   
Garage
iTrader: 0 reviews
Ticket sent for the Search function. Case #2005343

For the strange loading, does this also happen in the EMV only? Can't recreate on my end. What device are you using?

Kevin
AG Jeff likes this.

Test Signature
Administrator is offline  
 
post #724 of 725 Old June 10th, 2016, 03:32 PM
MM Fanatic
 
07gtS197's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Naples, Fl
Posts: 4,061
Blog Entries: 3
   
iTrader: 5 reviews
On the desktop version it works fine but on my iphone 6, it wont work with enhanced mobile view.
07gtS197 is offline  
post #725 of 725 Old June 17th, 2016, 11:29 AM
MM Fanatic
 
07gtS197's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Naples, Fl
Posts: 4,061
Blog Entries: 3
   
iTrader: 5 reviews
Now when I try to search from safari on the mobile website you can click the search function and type but there is no "go" or "search" button. On my iphone's keyboard there is a return button, which can substitute the "go" button but it does nothing when I click it.

And every time I upload a pic and view it its blurry. And it always says my images need to be resized.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image_1466173813947.jpg
Views:	13
Size:	12.2 KB
ID:	185305  
07gtS197 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome