Lost Power When Driving - Forums at Modded Mustangs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old November 8th, 2006, 09:35 AM Thread Starter
Look Ma! My First Post!
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
 
iTrader: 0 reviews
Lost Power When Driving

I was driving my 89 mustang lx, raining, and lost power..will turn over but no spark any suggestions on where to start to look to get her running again. It has a new starter, map sensor.
teewannee2000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old November 8th, 2006, 04:21 PM
I Post Entirely Way Too Much
 
TurboLX's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: NY
Posts: 8,781
Blog Entries: 1
   
iTrader: 0 reviews
Send a message via AIM to TurboLX
check the plugs and does it have a distributor?
TurboLX is offline  
post #3 of 4 Old February 6th, 2007, 07:11 PM
Regular
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 114
 
iTrader: 0 reviews
i forgot its name but the little box on the side of the distributer does that it just stops firing completely and u said it was running before i think so i dout the Distributer is coroaded.. but yea i think thats ur problem.
fordboy4rd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old February 9th, 2007, 07:27 PM
Regular
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 114
 
iTrader: 0 reviews
ah if it was raining give it a few days to dry out maybe u got some water in some spot that was open we had a old van that did the same thing
fordboy4rd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome