HS-CAN and MS-CAN Bus Issue - Forums at Modded Mustangs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old August 29th, 2018, 08:58 AM Thread Starter
Look Ma! My First Post!
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
 
iTrader: 0 reviews
HS-CAN and MS-CAN Bus Issue

New to the forum. I have a 2011 GT. Both CAN buses are reading 120 ohms at the DTC connector. It should read 60 ohms with the PCM and IPC connected. Has anyone run into this problem? The only module that has both buses is the IPC. There are no connectors in any of the harnesses that have both buses going through which leads me to believe it is in the IPC.
Any help would be greatly appreciated.
Thanks
Magicracing is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old August 30th, 2018, 03:16 PM
mr. chokebot
 
WillyT's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Shitcago
Posts: 749
   
iTrader: 0 reviews
You'll probably want to check out the modular section of the board, this one is for the old pushrod 5.0's

https://www.moddedmustangs.com/forums/modular-mustangs/
WillyT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome