N2mb wot box - Forums at Modded Mustangs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old September 5th, 2015, 09:49 PM Thread Starter
╚⊙ ⊙╝
 
Goose!'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Calgary, Canada
Posts: 14,719
                     
iTrader: 3 reviews
N2mb wot box

Posting here because this is way more active than the v6 section. I installed one of these boxes and was just out testing the launch control feature and it was working for a little while and then all of the sudden while testing the car threw 3 codes.

P0351
P0352
P0353

The car started running like shit. Did some quick googling and disconnected the battery and hooked it back up and now it runs fine but I'm skeptical about using the 2 step again.

Any ideas? I'm thinking maybe I fucked up the wiring somehow.


2000 V6 - Turbo
2005 Tahoe LT - DD
1994 GT - Parting Out
1998 GT - Parting Out

1995 GT - SOLD

Insta :@Southfour6[/CENTER]
Goose! is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome