WTH? EGR Delete and Scan tool says "Ready?" - Forums at Modded Mustangs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old April 7th, 2018, 07:35 PM Thread Starter
Regular
 
riverwabbit703's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Clifton, AV
Posts: 160
 
Garage
iTrader: 0 reviews
WTH? EGR Delete and Scan tool says "Ready?"

I've posted several thing on EGR on this forum because I need to get this damn thing working to get emission. I had a P0401 code two days ago (no check engine light, just shows on the scanner), I cleared the code, uploaded 93 octane tune and went out for 40 mile drive, came home to find new egr code (p0402) but when I checked the OBD monitors, EGR Monitors shows "OK" instead "INC" like it had most of the time. Anyone have any idea how this can happen when you have a EGR delete?
riverwabbit703 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome