Need help and opinions. Idle and tip in problems... - Forums at Modded Mustangs
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old June 24th, 2011, 04:25 AM Thread Starter
mfj
Banned
 
Join Date: Feb 2011
Location: Hot Town, AZ
Posts: 416
 
iTrader: 0 reviews
Need help and opinions. Idle and tip in problems...

My new O2 sensors are already on the way, but just wanted to get any other opinions out there. Right now, I am pretty sure that one of my O2 sensors are just bad, and that is also what my tuner is thinking as well. I am running e85 and comp stage 3 cams. Pretty much, my driver side upstream oxygen sensor is not sweeping. Even when the afr is right where it should be. There are no vacuum leaks or such. Does anyone think that the O2 might not be the problem?

2001 Cobra- Stroked/Poked/Cammed/Blown
1996 Cobra- CF Clutch/STS/Lowered/CAI- otherwise stock... The daily driver...

[SIZE="5"][B][COLOR="Blue"]MM Cobra Club #3.4[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIGPIC][/SIGPIC]
mfj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome