Forums at Modded Mustangs - Reply to Topic
Thread: HS-CAN and MS-CAN Bus Issue Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Forums at Modded Mustangs forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
August 30th, 2018 03:16 PM
WillyT You'll probably want to check out the modular section of the board, this one is for the old pushrod 5.0's

https://www.moddedmustangs.com/forums/modular-mustangs/
August 29th, 2018 08:58 AM
Magicracing
HS-CAN and MS-CAN Bus Issue

New to the forum. I have a 2011 GT. Both CAN buses are reading 120 ohms at the DTC connector. It should read 60 ohms with the PCM and IPC connected. Has anyone run into this problem? The only module that has both buses is the IPC. There are no connectors in any of the harnesses that have both buses going through which leads me to believe it is in the IPC.
Any help would be greatly appreciated.
Thanks

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome