Modded Mustang Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #1
Ok helping buddy out.. Car ran fine and one day he went out and wouldnt start. He got new battery and it started drove it next day it wouldnt start (by start wont even turn over)

Starter tested good, ignition module on column replaced fuses checked.

Weird part... sometimes inside has power inside like windows, dash, etc and sometimes not...

Main dist box under hood has power..

Now for the one that has me wanting to pull hair out.. I was just using test light had on battery ground and touched engine and light came on.. touch headers lights up, intake lights up etc..

I am at a complete loss!!!

Please help!
Thanks
 

·
Registered
Joined
·
684 Posts
Maby a short somewhere? Wire loose, bad ecu. something to that nature.
 

·
Registered
Joined
·
684 Posts
Sounds like somethin that needs to be taken to a mechanic.
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter #4
well yeah needs mechanic but guy doesnt have much money and was thinking maybe someone has seen it before and had an idea.
 

·
Registered
Joined
·
65 Posts
I had the EXACT same problem. Replaced terminals and no problems since, wasn't fitting over negative post evenly. Doubtful it's that simple but who knows?
 

·
Registered
Joined
·
684 Posts
That is another possibility. Check to make sure the battery terminals are clean, not cracked, and tight all the way down on the post. Make sure all of the wires are plugged in good to the alternator etc etc.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top