Modded Mustang Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
I recently installed new hot rod cams on my 2005 mustang and purchased the bama x4 tuner. I sent them the information and they sent me a custom tune with the tuner. I applied the tune and turned the car on everything was great, I let it warm up then turned it off went to wash up, then came back ad tried to turn it on again and it would die shortly after ignition. I give it gas and it revs, but still dies. I let it cool off for a long time and turned it on again and it turned on and idles, so again i let it warm up then turned it off and I tried turning it on and it would die shortly after igniting. Can you please give me any advice on this?
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
I recently installed new hot rod cams on my 2005 mustang and purchased the bama x4 tuner. I sent them the information and they sent me a custom tune with the tuner. I applied the tune and turned the car on everything was great, I let it warm up then turned it off went to wash up, then came back ad tried to turn it on again and it would die shortly after ignition. I give it gas and it revs, but still dies. I let it cool off for a long time and turned it on again and it turned on and idles, so again i let it warm up then turned it off and I tried turning it on and it would die shortly after igniting. Can you please give me any advice on this?
Have AM fix it...
 

·
Registered
Joined
·
13,624 Posts
I recently installed new hot rod cams on my 2005 mustang and purchased the bama x4 tuner. I sent them the information and they sent me a custom tune with the tuner. I applied the tune and turned the car on everything was great, I let it warm up then turned it off went to wash up, then came back ad tried to turn it on again and it would die shortly after ignition. I give it gas and it revs, but still dies. I let it cool off for a long time and turned it on again and it turned on and idles, so again i let it warm up then turned it off and I tried turning it on and it would die shortly after igniting. Can you please give me any advice on this?
Have AM fix it...

Don't have AM fix it!!! Cut your losses and go with a good tuner. Should have done some research. BAMA tuning has never been the same since AM bought BAMA from Doug.
 

·
Moderator
Joined
·
7,909 Posts
Don't have AM fix it!!! Cut your losses and go with a good tuner. Should have done some research. BAMA tuning has never been the same since AM bought BAMA from Doug.
This. Back when I was more active I would constantly tell people to not use Bama for their tunes. I had so many issues with them that I finally put up the money to have a local tuner do it and never had anymore issues. Cut your losses and have a reputable tuner do it. Remote tuning isn't bad as long as the tuner is good.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top