Modded Mustang Forums banner
1 - 20 of 21 Posts

·
Registered
Joined
·
245 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Just did a major upgrade job now car wont run right. The car is a 88 with Speed dens. Upgrades are: uncatted h-pipe, ford racing shorty headers P specific. GT40p heads, Crane 1.7 roller rockers, explorer upper and lower intake, BBK 65mm TB. When I fired it up it ran really rough and wouldnt go above 3000 rpm. Sprayed carb cleaner with no real change. The only thing I noticed wrong was some coolant was leaking into the TB from the egr spacer. all other gaskets looked ok. Any suggestions?

Also anybody know were to buy new water pump bolts?
 

·
Registered
Joined
·
245 Posts
Discussion Starter · #11 ·
i was hopeing it wasnt the rockers. i had the fuel pres. regulator hooked directly to the vac tree. it looked like all the gaskets were good. i'm going to spin the engine back to tdc to dubble check i had the distributer in right and not 180 out. thanks.
 

·
Registered
Joined
·
245 Posts
Discussion Starter · #15 · (Edited)
just pulled the plugs.... they were badly fouled. maybee that will help. the tps was hooked up. i used 2 diffrent ones. the firing order was good (didnt trust myself so i had 2 people check). as far as hooking everything back up, it wasnt a direct change over. the old intake and new intake didnt have all the same connections. based on the info i had i thought i got it all.
thanks again
 

·
Registered
Joined
·
401 Posts
defitenitely not the roller rockers 1.7 on stock cam will be fine with speed density you did say the plugs were fouled were they new to begin with??
 

·
Registered
Joined
·
4,356 Posts
if nothing you try works then the only thing i could recommend is to put the stock parts back on and install one at a time and run the car, when you notice the problem again , that is your source....
 
1 - 20 of 21 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top