Modded Mustang Forums banner

1 - 20 of 41 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
I bought a universal tube with a K&N filter and another smaller filter i forgot what it is called , Anyways i have a 2003 3.8 6cly mustang, the problem i noticed is when i driving and i rev my engine then release the car will rock foward and back real fast it seems more towards the back it rocks, it is a kind of violent rock i dont think its a normal rocking motion because friends have them and they dont have this problem, If u know nething about this please leave some information so i can figure out what the problem is.Also i have the Service engine sign on my dashboard lit up to.
 

·
MM's official Chevy guy
Joined
·
2,024 Posts
do u have ur maf instaled or did u remove it when u put the cai in
 

·
MM's Resident Ricer
Joined
·
9,892 Posts
get the code, and you aren't supposed to have a breather filter, either run a line to your IAT if you have it or plug that hole where the smaller filter is
 

·
MM's Resident Ricer
Joined
·
9,892 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #6
i have the hose hooked up to the smaller breather filter and the bigger filter is hooked up to my tube , i did plug the hole with the small rubber piece and i took my old filter out completly , From my old filter i had wires pluged into it , so i took out the chip or little black box inside the old filter and plugged the wires into that then tied it securly into a hole with these bands
 

·
MM's official Chevy guy
Joined
·
2,024 Posts
the one from ur cel, go to auto zone and tell them u have a cel.
 

·
MM's Resident Ricer
Joined
·
9,892 Posts
i have the hose hooked up to the smaller breather filter and the bigger filter is hooked up to my tube , i did plug the hole with the small rubber piece and i took my old filter out completly , From my old filter i had wires pluged into it , so i took out the chip or little black box inside the old filter and plugged the wires into that then tied it securly into a hole with these bands
ok
1. take off breather filter and attach the hose to the hole.

2. the little black box is your MAF can you get a pic of what you did with the wires cause Im guessing thats your problem
 

·
MM's Resident Ricer
Joined
·
9,892 Posts
thats kool, but that little black box is important lol
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #16
ye i have the wires hooked up to it , i jus took the box out of the filter so i dont have to waste space by putting the whole filter in there again
 

·
MM's Resident Ricer
Joined
·
9,892 Posts
ye i have the wires hooked up to it , i jus took the box out of the filter so i dont have to waste space by putting the whole filter in there again

im confused? box in your filter, you mean the stock piece of metal pipe? or what
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #18
na i took off my whole filter setup from the stock mustang, in the black filter is a little black box where these wires hook up to , i unplugged the wires to put in my cai then when i was done i unscrewed the little black sensor box that was in the stock filter and plugged the old wires back into it then jus secured it under my hood with some bands
 

·
MM's Resident Ricer
Joined
·
9,892 Posts
ok that sensor box should go into the CAI pipe
 

·
Registered
Joined
·
1,522 Posts
**** it

put the stock **** back on and buy semthing else
anything
 
1 - 20 of 41 Posts
Top